Egyedülálló háztartási cikk beszerzési lehetőség
A HKTDC Hongkongi Háztartási Cikkek Kiállítása egy kihagyhatatlan rendezvény! Ázsia legnagyobb ilyen jellegű show-ján – 2010-ben több mint 2200, elsőosztályú kiállító vesz részt a világ 37 országából és régiójából. A vásár helyszínéül a belvárosban lévő és könnyen megközelíthető Hong Kong Convention and Exhibition Centre szolgál. Az eseményt követően kerül megrendezésre egy szintén kiváló beszerzési lehetőségként nyíló kiállítás, a HKTDC Hongkongi Ajándék- és Reklámajándék Kiállítás, amely kategóriájában a legnagyobb a világon. Ez a rendezvény azonos helyen, április 27-30-án lesz meglátogatható.

Oriental Delights - ASEAN Select
Idén egy izgalmas újdonsággal bővül a vásár, az rés ASEAN Select résszel. Ez a főcsarnokban (Grand Hall) található különleges hely ASEAN-országbeli pavilonokat tartalmaz. Itt olyan kiváló, egyedi stílusú és megjelenésű háztartási termékek kerülnek bemutatásra, melyeket ezek a nemzetek kínálnak.

Szédítő magasságok
A háztartási eszközök ipara számos különböző terméket foglal magában, ez a vásár pedig leegyszerűsíti a megfelelő forgalmazók megtalálását, köszönhetően a témák szerinti zónáknak, melyek egy-egy nagyobb kategóriára összpontosítanak.

Az elegancia csarnoka
Ez az elegáns terület ad otthont a divatos és márkás LED-es kollekcióknak. A csarnok elegáns környezete tükrözi a termékek minőségét és a kiállítók elképzeléseit – tökéletes hely komoly üzleti tárgyalások lebonyolítására.

Az étkezők világa
Ez a zóna bárkiegészítők, konyhafelszerelések és asztalok széles skálájára specializálódik, a klasszikustól a kortárs stílusúakig, a hivatalostól a hétköznapi hangulatúig. A minőségi kiállítók rengeteg inspirációt nyújtanak ezen piaci szektor résztvevői számára.



Középpontban az otthon
Azok a termékek kerülnek előtérbe, melyek feladata a lakások egyedivé tétele és személyessé varázslása. Ide olyan cikkek tartoznak, mint a művirágok, a világ minden tájáról érkező kézművesmunkák vagy a lakásdekorációs kiegészítők.

Az otthon melege
Az egészség kulcsfontosságú tényező, ezért a takarító eszközöknek és tisztítószereknek nagy szerepük van egy lakásnál – ebben a zónában ennél azonban sokkal több minden található, úgymint például vasedény és hobbi termékek vagy kisebb elektromos berendezések.

A szabadban
A több zöld iránti igény megnövelte a kínálatot a szabadtéri termékek piacán; a kiállítók itt hasznos és dekoratív termékeket egyaránt kínálnak a kertekbe, az udvarokra és a teraszokra.





Az országok közötti együttműködés
A „partner ország” címet 2010-ben a Törökország nyerte el. Innen több mint 30 kiállító érkezik széles termékskálával, melyeknek hagyományaik vannak a háztartási eszközök terén. A kiállítók közül sokan specializálódnak az otthoni és konyhai műanyag és acél termékekre. Az Istanbul Mineral and Metals Exporters' Association szervezi a részvételt.

Kisállat felszerelések világa
Ez az 1A csarnokban található különleges zóna a házi kedvencekkel kapcsolatos termékek és szolgáltatások, akváriumi termékek, állatorvosi termékek széles skáláját kínálja, plusz bolti felszereléseket és csomagokat az egyre növekvő számú gazdik számára a világon.





Így könnyű a beszerzés - Személyre szabott kiállítási információk a telefonján
Smartphone Info Site
A HKTDC Smartphone Info Site-tal Ön előregisztrálhat kiállításainkra, és megkaphatja ingyenes belépőjét bárhol, bármikor. Értesülhet a HKTDC kiállításairól, rendezvények időpontjáról, kiállítói listákról, illetve egyéb hasznos információkról, amelyek megkönnyíthetik hongkongi utazását.

Töltse le a HKTDC FAIRS -t most!

Mobile Info Site
A HKTDC Mobile Info Site –on: hktdc.com/wap/en 30 kiállításunkról információkat már most is elérhet. Kérjük, látogasson el az oldalra és böngésszen, hogy megkaphassa ingyenes belépőjét.


Lakástextíliák – Egy időben megrendezésre kerülő rendezvény
2010-ben debütál egy spin-off esemény, mely extra ötletekkel szolgál. A Hongkongi Nemzetközi Lakástextil Kiállításon lakástextília kiállítók vesznek részt, akik fürdőszobai és hálószobai textíliákat, szőnyegeket és padlóburkolókat, enteriőr és dekor textíliákat, asztali és konyhai textíliákat és falburkolókat kínálnak.


Vámkedvezmény Kína és az ASEAN országok között
A Kína-ASEAN szabadkereskedelmi terület koncepciójával először Zhu Rongji, volt kínai miniszterelnöki tanácstag, állt elő a 4. Kína-ASEAN "10+1" meetingen. Ennek a koncepciónak a célja értékes, új lehetőségek biztosítása a Kína-ASEAN régióban üzemelő vállalkozások számára.

Kína és az ASEAN-tagok 2005 júliusa óta egy vámmentes zóna kidolgozásán dolgoztak. Ez a zóna 2010. január 1-jén életbe lépett Kína és hat ASEAN tagország (Brunei, Indonézia, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr és Thaiföld) között, így a legtöbb normál termék immár vámmentes. A zóna bővülése további négy ASEAN-taggal (Kambodzsa, Laosz, Mianmar és Vietnám) várhatóan 2015-ben valósul meg.

A vámok eltörlése kedvező hatású a gyártó, importáló és exportáló cégek számára, akik ezáltal ösztönözve vannak a termékek a Kína-ASEAN régióban történő gyártására, vásárlására és eladására. Ez pozitív hatással van a Hong Kong Trade Development Council kereskedelmi vásárokra, melyeken számos kínai és ASEAN-országbeli kiállító és vásárló részt vesz.

Vásárlóink mondták
„Máris találtam olyan új beszállítókat, akikkel együtt fogok dolgozni. Ilyen például egy hongkongi üvegtermék gyártó – a minőség igen kiváló, az ár pedig sokkal kedvezőbb, mint amit a korábbi európai forgalmazóim kínáltak. A vásár szervezettsége rendkívül jó – a csarnokok könnyen megtalálhatók, az elrendezés tiszta és egyértelmű, plusz a HKTDC francia irodája is csodálatos munkát végzett.”
Tarek El Maghalawy, kereskedelmi vezető, Arts & Civilisations, Franciaország

„Én elsősorban azért vagyok itt, hogy találkozzak a beszállítóinkkal, és betekintést nyújtsak a szlovák piaci helyzetbe, hogy hatékonyabban együtt tudjunk dolgozni. A vásár ebben sokat segített. Sok kiállításra ellátogatok Európában és Ázsiában, és azt kell, hogy mondjam, hogy a HKTDC Hongkongi Háztartási Cikkek Kiállítása az egyik legjobban megszervezett. A szervezők mindig készséggel állnak rendelkezésemre, ha segítségre van szükségem.”
Daniel Cech, igazgató, Makro, Szlovákia


Elsőosztályú szolgáltatás
A kiállítás Business Centre része mindig a látogatók rendelkezésére áll, hogy az itt töltött idő meghozza a várt eredményt. A központ szolgáltatásai közé tartozik a helyszíni névjegykártya-nyomtatás, a szkennelés, a fénymásolás, a faxolás és írószer értékesítés. A Dragon Lounge egy nyugodt pont a VIP vásárlók számára, ahol sütemények és frissítők, internet-hozzáférés, újságok és magazinok, valamint privát szobák állnak rendelkezésükre az üzleti találkozókhoz.

Teendők
Regisztráljon 2010. március 29. előtt, hogy postai úton megkaphassa INGYENES belépőjét!

Exkluzív utazási támogatások kereskedelmi látogatóknak
A HKTDC számos különböző ösztönző programot kínál a kiállítás látogatóinak, mely kedvezményes hotel és repülőjegy árakat foglal magában. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi HKTDC irodát.

Speciális repülőjegy ajánlat
A Cathay Pacific Airways és testvér légitársasága, a Dragonair, kivételes repülőjegyárakat ajánl Önnek turista és business osztályon egyaránt. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, kattintson a http://events.cathaypacific.com linkre és írja be a MICE051 kódot a kedvezményes jegyárakért.

hktdc.com Ingyenes címlista szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet.

További információ
Balázs Beáta
Tel: (36 1) 224 7776
Email: budapest.consultant@hktdc.org



RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department